top of page

Συμμετοχή στο "GREEK F&B ROADSHOW | Next stop: Malta"

Thu, 23 Mar

|

Intercontinental Malta

Το ManaGi διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης των προϊόντων σας στην αγορά της Μάλτας, εγκαινιάζοντας με αυτόν τον τρόπο την νέα πρωτοβουλία που αναλαμβάνει για την προώθηση τους.

Registration is closed
See other events
Συμμετοχή στο "GREEK F&B ROADSHOW | Next stop: Malta"
Συμμετοχή στο "GREEK F&B ROADSHOW | Next stop: Malta"

Time & Location

23 Mar 2023, 17:00 – 20:00 CET

Intercontinental Malta, St. George's Bay, St STJ 3310, Malta

About the event

Αγαπητέ συνεργάτη,

Το ManaGi διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης των προϊόντων σας στην Αγορά της Μάλτας, εγκαινιάζοντας με αυτόν τον τρόπο την νέα πρωτοβουλία που αναλαμβάνει για την προώθηση τους. 

Το event θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο InterContinental Malta, στις 23.03.23 στις 17:00 -20:00.

Το όνομα της εκδήλωσης είναι Greek FnB Roadshow: Next Stop Malta και και θα επαναλαμβάνεται κάποιες φορές το χρόνο σε διάφορες πόλεις του κόσμου, όπου σε συνεργασία με τις τοπικές πρεσβείες, θα προσκαλούμε τους εγχώριους εισαγωγείς τροφίμων, ποτών και φυσικών καλλυντικών σε μία εκδήλωση γευσιγνωσίας και δοκιμής ελληνικών προϊόντων.

Με αυτόν τον τρόπο υλοποιούμε το στρατηγικό μας όραμα το οποίο προτάσσει την παρουσία του ελληνικού ποιοτικού τροφίμου, ποτού και φυσικού καλλυντικού σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ξεκινάμε από την αγορά της Μάλτας στην οποία έχουμε ήδη ξεκινήσει την εξαγωγική μας δραστηριότητα από το περασμένο φθινόπωρο. Η αγορά της Μάλτας έχει ~600.000 μόνιμο πληθυσμό και ~3.000.000 τουρίστες ετησίως, ενώ έχει σχεδόν μηδενική εγχώρια παραγωγή, με αποτέλεσμα να εισάγει σχεδόν τα πάντα.

Το κενό αυτό στην αγορά αντιληφθήκαμε με τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις μας στη χώρα, με αποτέλεσμα την εύρεση του πρώτου εισαγωγέα και της ανοικοδόμησης μιας σχέσης εμπιστοσύνης με την Ελληνική Πρεσβεία, η οποία υποστηρίζει στο 100% την πρωτοβουλία μας με κάθε διαθέσιμο μέσο.  Μέσα από τον αριθμό των 110 παραγωγών που απαρτίζουν πλέον  το συνεργατικό μας σχήμα, κάνουμε πραγματικότητα το πρώτο event που αποτελείται εξ’ ολοκλήρου και αποκλειστικά από τους παραγωγούς μας.

Στην εκδήλωση θα προσκληθούν να συμμετάσχουν εκπρόσωποι επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς:

  • Convenience Stores
  • Supermarkets
  • Liquor Stores
  • Groceries
  • Delicatessens
  • Wholesalers
  • Hotels
  • Restaurants
  • Caterings
  • Importers/Distributors
  • Fresh Fruits and Vegetables Importers & Distributors

Για άλλη μια φορά απευθύνουμε κάλεσμα σε συμμετοχή προς όλους τους παραγωγούς μας με την προνομιακή τιμή των 150€ ανά παραγωγό. 

Aυτή τη φορά θα έχετε προαιρετικά τη δυνατότητα να ταξιδέψετε και οι ίδιοι στην Μάλτα, για την καλύτερη δυνατή παρουσίαση των προϊόντων σας.

Για να μας ενημερώσετε για την πρόθεση συμμετοχής σας παρακαλούμε επιλέξτε ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ στην φόρμα και ενημερώστε μας για το αν θα παραστείτε και οι ίδιοι στην εκδήλωση. 

Share this event

bottom of page